Kargem Perakende, Mağazacılık Eğitim Danışmanlık

Hizmet Reyonları Yönetimi


Hizmet Reyonları YönetimiHizmet Reyonları Yönetimi

Hizmet Reyonları Yönetimi Eğitimi üç başlık altında verilmektedir.

Şarküteri

  • Şarküteri ürün grubu mal kabul kriterleri
  • Şarküteri reyonu (Peynir, yöresel peynir, zeytin vb.) ürün çeşitleri
  • Şarküteri reyonu ürün hazırlık işlemleri
  • Şarküteri reyonu ürün geçiş ve yerleşimi
  • Şarküteri ürünlerinin skt kontrolü

Kırmızı Beyaz Et

  • Kırmızı et ürün grubu mal kabul kriterleri
  • Kırmızı et ürünlerinin skt kontrolü
  • Dana eti ürün çeşitleri ve geçişleri
  • Dana eti ürün hazırlama ve geçişiHizmet Reyonları Yönetimi
  • Dana eti ürün yerleşimi
  • Kuzu eti ürün çeşitleri ve geçişleri
  • Kuzu eti ürün hazırlama ve geçişi
  • Kuzu eti ürün yerleşimi
  • Sakatat ürün grubu mal kabul kriterleri
  • Sakatat ürün çeşitleri ve yerleşimi
  • Beyaz et ürün grubu mal kabul kriterleri
  • Beyaz et ürün hazırlık işlemleri
  • Beyaz et ürün geçiş ve yerleşimiHizmet Reyonları Yönetimi

Manav

  • Meyve sebze ürün grubu mal kabul kriterleri
  • Meyve sebze ürün yerleşimi
  • Meyve sebze ürün kalibrasyonu
  • Meyve sebze ürünlerinin skt kontrolü



Referanslarımızdan Bazıları

mega
pastel
coskun
bmd
sariyer-market
dimes