Kargem Perakende, Mağazacılık Eğitim Danışmanlık

Envanter Yönetimi Sayım Prosedürü


Envanter Yönetimi Sayım Prosedürü

Envanter Yönetimi Sayım Prosedürü

Envanter Yönetimi Sayım Prosedürü

Envanter Yönetimi Sayım Prosedürü Eğitim detayları şu şekildedir;

  • Genel mağaza envanteri hazırlık işlemleri (Mağaza, depo ile iade ve imhalık ürünlerin hazırlık süreci)
  • Kategori bazında yapılan kırılım envanteri
  • Kırmız et sayım işlemleri
  • Kırmızı et fire yönetimi
  • Beyaz et sayım işlemleri
  • Şarküteri sayım işlemleri
  • Şarküteri ürünleri fire yönetimi
  • Meyve sebze sayım işlemleri
  • Meyve sebze ürünleri fire yönetimi
  • Tütün ürünleri sayım işlemleri
  • Değerli ürün sayım işlemleri
  • Fiili ve kaydi envanter raporu tutarsal ve miktarsal sayım kontrolü
  • İki dönem arası miktarsal ve tutarsal sayım kontrolü
  • Sayım onaylama süreci
  • Yüksek envanter oranının nedenleri ve önlemleri
  • Kayıp oranını etkileyen faktörler
  • Kayıp oranının minimize edilmesi
  • Taze gıda ürünlerinde imha kontrolü (kırmızı ve beyaz et, şarküteri ve meyve sebze)
  • Envanter farkının Ebitta’ya etkisi
  • Stok – depo yönetiminin envantere etkisi
  • Envanter öncesi sipariş kontrolü



Referanslarımızdan Bazıları

reckitt
fon
pakbak
kaynak-holdign
bursa-ecza-koop
dogus