Hizmet Reyonları Yönetimi
Hizmet Reyonları Yönetimi Eğitimi üç başlık altında verilmektedir.
Şarküteri
- Şarküteri ürün grubu mal kabul kriterleri
- Şarküteri reyonu (Peynir, yöresel peynir, zeytin vb.) ürün çeşitleri
- Şarküteri reyonu ürün hazırlık işlemleri
- Şarküteri reyonu ürün geçiş ve yerleşimi
- Şarküteri ürünlerinin skt kontrolü
Kırmızı Beyaz Et
- Kırmızı et ürün grubu mal kabul kriterleri
- Kırmızı et ürünlerinin skt kontrolü
- Dana eti ürün çeşitleri ve geçişleri
- Dana eti ürün hazırlama ve geçişiHizmet Reyonları Yönetimi
- Dana eti ürün yerleşimi
- Kuzu eti ürün çeşitleri ve geçişleri
- Kuzu eti ürün hazırlama ve geçişi
- Kuzu eti ürün yerleşimi
- Sakatat ürün grubu mal kabul kriterleri
- Sakatat ürün çeşitleri ve yerleşimi
- Beyaz et ürün grubu mal kabul kriterleri
- Beyaz et ürün hazırlık işlemleri
- Beyaz et ürün geçiş ve yerleşimi
Manav
- Meyve sebze ürün grubu mal kabul kriterleri
- Meyve sebze ürün yerleşimi
- Meyve sebze ürün kalibrasyonu
- Meyve sebze ürünlerinin skt kontrolü