Kargem Perakende, Mağazacılık Eğitim Danışmanlık

Kurumsal Yeniden Yapılanma


kurumsal-yeniden-yapilandirma Kurumsal Yeniden Yapılanma

2003 yılında perakende sektörünün nitelikli personel ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyetlerine başlayan Kargem, geçen 13 yıllık süre içinde yurtiçi ve yurt dışındaki birçok kurum ve kuruluşa eğitim ve danışmanlık hizmeti sunmuştur.

Kargem olarak, sektör yöneticileri ve şirket sahiplerinin karşılaştıkları kritik konuları anlayarak, en uygun çözümü bulabilmek için, sahip olduğumuz yakın çalışma standartları ile en gerekli bilgileri toplayıp analizler yaparız. Yaptığımız analizler sonucunda, kurumlara özel destek ve çözüm araçları sunarak yenilikçi ve uygulanabilir stratejiler geliştiririz. Bu sayede sektördeki diğer eğitim ve danışmanlık şirketlerinden farklı olarak, müşterilerimiz için gerçek ve kalıcı değerler yaratırız.

Kurumsal Yeniden Yapılanma

·         Yönetimsel Yapılanma

·         Finansal Yapılanma

·         Organizasyonel Yapılanma

·         Denetimsel Yapılanma

·         Fonsiyonel Yapılanma

Kurumsal yeniden yapılanma süreçlerinde, yukarıdaki ana başlıklarda yapılacak temel analiz ve incelemeler sonucunda oluşturulan sonuç raporu yönetim onayına sunulur. Kurum yönetimi ile yapılan görüşmeler sonrasında, raporun detaylarına göre kuruma özel hazırlanan çalışma planları, stratejiler ve zaman çizelgeleri aşamalı olarak hayata geçirilir. Üzerinde çalışılan her aşama kurumda konu ile ilgili olan yöneticiler ve yönetim ile yapılan toplantılarda an be an kontrol edilerek raporlanır. Raporlama sonucunda gerekli ise işlemler revize edilerek sonuçlandırılır tekrar sonuç raporu oluşturularak onay sonrasında diğer aşamaya geçilir.




Referanslarımızdan Bazıları

gurmar
fritolay
eczac-ba-holding
anadolu-üniversitesi
collezione
toys