Kargem Perakende, Mağazacılık Eğitim Danışmanlık

Gıda Güvenliği ve Hijyen


Gıda Güvenliği ve Hijyen

Gıda Güvenliği ve Hijyen

Gıda Güvenliği ve Hijyen Eğitim Detayları şu şekildedir;

  • Hijyen Kurallarına uygun üretim ve kişisel hijyen konularında düzenli eğitim alınması
  • Risk Etkenlerinin Tanınması
  • Gıdalarda bozulma ve zehirlenmelerin olumsuz etkileri
  • Olumsuzluklarda personelin etkisi ve önlemleri
  • Olumsuzluklarda alet ve ekipmanın
    etkisi ve önlemleri
  • Tesis yönünden uygunsuzlukların bilinmesi ve giderilmesi
  • Gıda Güvenliği gereklerinin önemli basamaklarının tamamlanması
  • Hijyen kurallarına uygun iş yeri temizliği ve dezenfeksiyon sağlanması
  • HACCP ISO 9001-22000 temel gereklerinin sağlanması
  • Yasal mevzuat gereği resmi denetime karşı hazırlık yapılması
  • Çalışan personelin, çalışma konusu ile ilgili mevzuat hakkında bilgilendirilmesi



Referanslarımızdan Bazıları

efes-pilsen
tamek
nurdag
ifa-market
pakbak
perder-karadeniz